Išsirinkite batus lengvai ir be rūpesčių

Kartais pabijome pirkti batus internetu, nes galvojame ar jie tikrai mums tiks. Dėl to mūsų parduotuvė manopėda.lt nemokamai keičia netikusius batus. Pavyzdžiui jeigu nusipirkote batus iš mūsų parduotuvės ir jie buvo per maži, mes patys pakeisime juos į didesnius visiškai nemokamai. Jums dėl to nekils jokių papildomų finansinių rūpesčių. Be to jeigu batai jums tiesiog nepatiks juos galėsite grąžinti irgi visiškai nemokamai. Taigi perkant internetu www.manopeda.lt gausite aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač lengvą batų keitimą arba grąžinimą. Juk svarbiausia, kad jūs liktumėte patenkinti ir, kad batai jums būtų patogūs.

Prie viso nemokamo grąžinimo taip pat įsigijus batus manopeda.lt jums priklauso 30 dienų išbandymo garantija. Tai nėra įprasta pinigų grąžinimo garantija! Ši garantija jums suteikia realią galimybę išbandyti mūsu parduodamus batus namuose. Su jais galite vaikščioti net lauke. Išbandykite visas batų galimybes. Juk kiekvienam norisi išsirinkti tik patogiausius ir geriausiai tinkančius batus.

Norėdami grąžinti arba pasikeisti batus, jūs galite su mumis susisiekti el. paštu info@manopeda.lt arba telefonu: +370 604 48166 . Susisiekite su mumis, mes jums batus pakeisime per 1-2 d.d. ir jums rūpintis niekuo nereikės.

Patirkite tikrą patofumą su manopėda.lt . Juk dar niekada nebuvo taip lengva pirkti batus!

Share this post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


0
    0
    Jūsų Krepšelis
    Jūsų krepšelis tusčiasGrįšti į parduotuvę